Hållbart berättande för småföretag

Hållbarhet är ett begrepp som kan tyckas svårt att greppa och förstå, speciellt om man är småföretagare. Hur påverkar Agenda 2030 små företag? Hur kommer vi igång med vårt hållbarhetsarbete? Och hur berättar vi om vad vi redan gör, och kommer att göra, när det gäller hållbarhetsfrågor?

Gratis webbinarium

Octotext bjuder nu in till ett gratis webbinarium om hållbarhet och hållbart berättande. Webbinariet hålls tillsammans med vår samarbetspartner Maria Lindberg HowardBeep. Samla medarbetarna och välj ett datum så ses vi!

Under en timme får ni tips och idéer på hur ni tillsammans hittar och berättar om ert hållbarhetsarbete på ett tydligt och transparent sätt. Vi visar även hur ni får er hållbarhetskommunikation att kännas trygg för medarbetarna och trovärdig för kunderna.

Varmt välkomna!


Anmälan till webbinariet ”Hållbart berättande”

Vi kommer att köra webbinariet vid flera tillfällen. Alla kan vara med! Välj ett datum så skickar vi Zoom-länk. Vill du boka in en egen föreläsning? Skicka önskemål om dag och tid.

Genom att trycka på ”Skicka” godkänner jag att mitt namn och min e-postadress sparas så att Octotext kan hålla kontakt enligt berättigat intresse.


Vilka är vi?

Vi är småföretagare och har arbetat med kommunikation på olika sätt under många år. Jenny är en fena på text, skrivande och berättande. Maria på Beep är journalist och copywriter och har utbildat sig inom hållbarhet ur ett affärsperspektiv. Tillsammans hjälper vi småföretag att hitta sina berättelser och kommunicera om sitt hållbarhetsarbete.

Jenny Fornell Hjelm / berättarcoach

Maria Lindberg Howard / hållbarhetscoach

Rulla till toppen