Vecka 9–11: Workshop, möten och bokrelease

Är våren i antågande? Tveksamt. I vilket fall är det dags för ett gäng octotextska höjdare från de senaste veckorna:

  • På årets upplaga av lajvkonventet Prolog, körde jag en skrivarworkshop på temat ”Efter katastrofen”. Katastrofer är ett vitt begrepp. Det kan vara små och stora katastrofer, individuella eller kollektiva, verkliga eller inbillade till exempel. Vill ni få era medarbetare att komma igång med skrivandet och samtidigt få med sig matnyttiga tips som gör textproduktionen kul och effektiv? Kontakta mig så pratar vi vidare.
  • Härom veckan åkte jag till Uppsala för ett möte med Karin Johansson, lärare och verksamhetsledare för Läroriket. Det var ett kul och spännande möte. Jag håller tummarna för att vi ska få till någon form av samarbete inom kort.
  • I fredags var det bokrelease för Anna Rökaeus och Olof Söderéns ”Spenat i stan”. Anna och jag har delat kontor i Stockholm, men numera sitter hon på mitt gamla frilansställe i Göteborg. Så kan det gå. Vacker och matnyttig (!) bok som rekommenderas till alla som är intresserade av att odla.

För övrigt snöar det och jag drömmer om snödroppar och krokus.