Vecka 45: Leverans, respons och kurs

I fredags skickade jag iväg den första delleveransen till Liber. Det är alltid skönt att få iväg ett jobb, speciellt om man är nöjd med resultatet. Och det var jag :). Samma dag hade jag responsmöte med konstnären Sofie Grevelius. Hon skulle skicka in en utställningsansökan och behövde ”tänka högt” för att få ordning på textens olika delar. Jag flyttade in mitt blädderblock. ritade upp en textspätta* och sedan satte vi igång. Resultatet? Vet inte än, men texten blev bra, bara att hålla tummarna för att hon får göra utställningen.

Helgen tillbringade jag på Runö tillsammans med ett antal personer, alla medlemmar i Föreningen Arbetarskrivare. Det var skrivkurs och jag var där som deltagare vilket var suveränt. Skönt att ta deltagarens plats emellanåt istället för tvärtom. Vi skrev, skrev lite till, fikade, lunchade, pratade, läste högt, skrev ännu mer och pratade och fikade ytterligare några gånger. Mycket nöjd!

*Textspättan ingår i Octotexts spättologi. Vill du veta mer? Kontakta Octotext.