Vecka 42–43: Utkast, konst och möten

Tiden gör konstiga hopp. Mentalt är jag kvar i slutet av september, eller i alla fall början av oktober. Men tiden har gått fortare än min uppfattning av den så därför är det nu inte dags för en utan två veckors octotextska höjdare. Håll till godo.

  • Det är kul att skriva, och att skriva om. Har skrivit utkast och pitchat idéer för kund. kanske händer det, vi får se hur det går :).
  • Jag har besökt Bonniers konsthall för första gången med min vän Ulla, snart 80 och fortfarande verksam som textilkonstnär. Vi såg utställningen ”Nymaterialism”. Rekommenderas! Ulla och jag har våra träffar när det passar i våra scheman. Vi äter god lunch, ser på en utställning och fikar. Det är alltid bra dagar. Vi hinner med att diskutera livet och allting däremellan, samtidigt som vi pratar om utställningen, konstnärliga förhållningssätt och uttryck och varför vi tycker om, eller ogillar, det vi ser.
  • Anna Kaijser och jag har haft frukostmöte på vårt lokala bageri Lilla Bagis, och utvärderat rollspelet ”Midsommar 2019”. Ska bli spännande att se om vi får möjlighet att köra det igen i ett annat forum. Jag håller tummarna.
  • Jag har fått ett nytt redaktörsuppdrag hos Liber. (Dansar liten glädjedans) På avdelningen för högskola och professionella denna gång. Kul!
  • Dessutom var jag och såg TorssonSödra teatern i förra veckan. Gubbigt, svängigt och finfina mellansnack. Vilken är er Torsson-favoritlåt? Jag gillar ”Klippans centrum”.

För övrigt är det dags att fundera över upplägget av morgondagens jobb.